Binck broker review en info

Let op! 80.6% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren!

Binck

Binck is een Nederlandse broker en was tevens de eerste online beleggingssite in Nederland. Voorheen waren transactiekosten van meer dan 100 euro schering en inslag, na de komst van Binck zijn deze tarieven sterk gedaald. Binck biedt geregeld aantrekkelijke acties aan nieuwe leden, zoals gratis transactietegoed.
Binck is in de afgelopen 15 jaar maar liefst 14 keer verkozen tot beste broker van Nederland. Vandaag de dag maken zo'n 190.000 beleggers gebruik van Binck.
Binck biedt nieuwe klanten helaas geen mogelijkheid te beginnen met een demo account. Wel biedt deze broker een uitgebreid informatiepakket aan over haar diensten. Binck biedt verschillende handelsplatformen aan en is beschikbaar voor de mobiel.

Binck producten


Binck biedt klanten een uitgebreid assortiment aan aandelen, ETF's, Turbo's en opties. Alle grote beurzen en aandelen zijn hierbij beschikbaar. Daarnaast biedt Binck twee verschillende typen accounts: Basic en Active. De Active account is vooral interessant voor degenen die actief beleggen in opties of turbo's. De kosten per contract zijn voor de Active account namelijk lager.

Binck betalen en uitbetalen


Geld storten op je Binck beleggingsrekening kan middels een standaard bankoverschrijving. Ook het uitbetalen van een eventuele winst gaat via een bankoverschrijving. Het gemakkelijkste is het dan om een rekening bij Binck Bank te hebben.

Bezoek Binck 80.6% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's
 

Vergelijk alle brokers

CFD
Forex
Binaire opties
Demo account
Minimale storting €1,-
Maximale hefboom 1:40

Bezoek Binck 80.6% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's

Binck bonus

Bonusvoorwaarden van toepassing

Binck biedt nieuwe klanten geregeld uiteenlopende bonussen aan zoals een groot bedrag aan transactietegoed waarmee transactiekosten omzeild kunnen worden.

Binck functies en kenmerken

Deze broker biedt verder de volgende functies:

  • Verliesbeperking: automatisch kopen of verkopen indien het verlies boven een bepaald bedrag uitkomt.
  • Index beleggen: deze broker biedt de mogelijkheid te beleggen in indices.
  • Grondstoffen beleggen: deze broker biedt de mogelijkheid te beleggen in grondstoffen.
  • Regulering: deze broker staat onder toezicht van AFM (Nederland).

Let op! 80.6% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren!

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] brokerkiezen.nl
Direct contact

© 2022 Brokerkiezen.nl - Alle rechten voorbehouden - (2)